Enter your keyword

Hoera we hebben een nieuwe website!

Hoera we hebben een nieuwe website!

Hoera we hebben een nieuwe website!

Zoals jullie zien hebben wij een nieuwe website sinds mei 2017! Hier zij wij heel blij en hopelijk jullie ook. Een nieuwe site brengt ook een aantal dingen met zich mee en daar wilde wij jullie graag van op de hoogte stellen.

Ontbrekende producten

Het kan zijn dat je een aantal producten van ons mist. We zijn hard bezig om alle producten in de webshop te zetten. Langzaamaan wordt hij steeds meer gevuld. We hebben alle belangrijkste producten al in de website gezet. Mis jij een product die je graag wil kopen? Stuur ons dan even een mailtje naar info@bijtanteroos.nl of privébericht op Facebook dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Voorraden

Niet alle voorraden kloppen nog, het kan dus zijn dat jij een product aanschaft die we niet hebben. Dan wordt je uiteraard op de hoogte gesteld. We doen ons best om de voorraden van alle producten waarvan we dit kunnen bijhouden up-to-date te krijgen.
Producten waar de voorraad van bijgehouden wordt zijn in ieder geval: Naalden, Fournituren, Boeken & Magazines, Stoffen, Complete Producten en de meeste producten die in de Sale zijn.

Loopt er iets niet goed of mis je iets?

Als je verbeteringen ziet of ergens tegenaan loopt dan horen wij dat graag! We willen graag de site zo mooi en handig mogelijk maken voor iedereen.
Stuur ons dan even een mailtje naar info@bijtanteroos.nl of privébericht op Facebook.